TERMENI ȘI CONDIȚII

 

 

DETALII GENERALE

     Vă rugăm să citiți cu foarte mare atenție acești “Termeni și Condiții de Utilizare”, denumiți în continuare și “Acordul” sau “Termeni de Utilizare”, înainte de a beneficia de serviciile oferite de Fundația Kulturhaus. Prezentul acord stabilește termeni legali și condițiile de utilizare a site-ului kulturhaus.ro.

     Site-ul www.kulturhaus.ro este o platformă de informare și de conștientizare, furnizată doar de către Fundația Kulturhaus, pentru a oferi tuturor tinerilor și nu numai informații despre consumul de droguri și riscurile pe care acesta le prezintă dar și de a aduce la cunoștință populației ideea diversității persoanelor și importanța reducerii discriminării între oameni.

 

ACCEPTAREA TERMENILOR

 

 •      Orice accesare www.kulturhaus.ro va fi considerată acceptarea acestor Termeni și Condiții.
 • Fundația își rezervă dreptul să modifice sau să înlocuiască acești “Termeni și Condiții” prin postarea termenilor actualizați pe site. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic Termenii și Condițiile de Utilizare pentru eventualele modificări, iar utilizarea în continuare reprezintă acceptarea acestor modificări.
 • Fundația își rezervă dreptul unilateral și discreționar de a modifica, suspenda sau întrerupe Serviciul în orice moment.

 

ÎNȚELESUL TERMENILOR

 

     În sensul celor de mai jos, vom folosi următorii termeni având următoarele înțelesuri:

 • Beneficiar = orice persoană care primește orice fel de ajutor din partea asociației;
 • Fundația Kulturhaus / Fundația = reprezintă denumirea oficială și / sau generică a asociației noastre care desfășoară acțiuni cu caracter social și educativ, proprietara acestei platforme de strângere de campanii sociale;
 • Donator = orice persoană care a făcut o donație pe această platformă de donații și strângere de fonduri.
 • www.kulturhaus.ro = platforma de informare, campanii și donații.

 

Pe tot cuprinsul prezentului document, următorii termeni se traduc astfel:

 

 • Site: portalul care aparține și este administrat de Asociația Anaid, care se află la adresa www.kulturhaus.ro
 • Conținutul site-ului: orice material și informație publicate pe site sub orice formă – text, fotografii, grafică, audio, video;
 • Utilizator: persoană care accesează site-ul și care a acceptat termenii şi conditiile de utilizare ale prezentului site;
 • Utilizare abuzivă: utilizarea site-ului fără respectarea reglementărilor şi legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate aduce prejudicii asociației.

Conținutul site-ului, Drepturile de autor (Copyright):

 

     Platforma www.kulturhaus.ro  conține texte și rapoarte proprii sau materiale informative realizate cu sprijinul partenerilor Fundației Kulturhaus dar și materiale din surse externe (Sursele sunt menționate OBLIGAT în fiecare caz).

 

     Conținutul platformei www.kulturhaus.ro este prezentat cu bună credință.  Fiecare utilizator accesează conținutul platformei pe propria răspundere, iar Fundația Kulturhaus nu poate fi considerată vinovată pentru nicio urmare negativă ce ar putea rezulta din uz. Accesarea platformei www.kulturhaus.ro  este permisă persoanelor de orice vârstă. Nu ne asumăm responsabilitatea donațiilor efectuate de persoane sub vârsta de 18 ani.

     Conținutul platformei www.kulturhaus.ro (text, imagini, material video existent pe site și în codurile de programare) care nu sunt din surse externe ci sunt furnizate strict de Fundația Kulturhaus sunt proprietatea intelectuală a Fundației Kulturhaus și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. (vezi legislația în link-ul atașat).

 

     Acest tip de materiale poate fi copiat sau reprodus  numai cu menționarea sursei Fundația Kulturhaus. Persoanele care observă încălcarea acestor reguli pe site sunt rugate să ne informeze la adresa de email: contact_fundatie@kulturhaus.ro

 

     Sigla și logo-ul sunt proprietatea exclusivă a Asociației Anaid și nu pot fi copiate și reproduse fără acordul scris al asociației.

 

     Site-ul www.kulturhaus.ro este administrat de Asociația Anaid și prin accesarea lui, sunteți de acord cu termenii și condițiile enunțate aici.

     Fundația Kulturhaus își rezervă dreptul de a aduce modificări termenilor și condițiilor, precum conținutului din site, fără o notificare prealabilă.

 

REGULI DE UTILIZARE:

 

     Sunteți de acord să nu folosiți serviciile puse la dispoziție de site-ul www.kulturhaus.ro  pentru a:

 • pretinde că sunteți o altă persoană sau instituție, sau să  indicați în mod fals afilierea cu o anumită persoană sau instituție;
 • falsifica datele de identificare sau să le manipulați în alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricărui conținut transmis prin intermediul platformei.
 • publica în secțiunile de comentarii limbaj licențios, discriminatoriu sau apelative din categoria „hate speech”

 

ABSOLVIREA DE RĂSPUNDERE:

 

     Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că înțelegeți și că sunteți de acord cu următoarele:

 • Utilizarea site-ului se face pe propria răspundere;
 • Fundația Kulturhaus nu oferă nicio garanție că:
  • informațiile prezentate pe site vor împlini toate cerințele dumneavoastră
  • serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori;
  • rezultatele ce se vor putea obține din folosirea informațiilor site-ului vor fi întotdeauna corecte sau de încredere
  • orice eroare de programare va fi corectată.

LIMITAREA RĂSPUNDERII:

     Fundația Kulturhaus  nu va fi răspunzătoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderi de profit, bunăvoință, posibilității de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar dacă Fundația Kulturhaus a fost informată anterior de posibilitatea apariției unor asemenea pierderi), rezultând din:

 • utilizarea sau imposibilitatea utilizării site-ului;
 • acces neautorizat la/sau deteriorarea transmisiilor sau datelor vizitatorului;
 • declarații sau acțiuni ale oricărei terțe părți asupra serviciilor site-ului;
 • orice altă problemă legată de serviciile site-ului.

     Pentru secțiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, răspunderea asupra conținutului opiniilor revine în întregime autorilor acestora. Fundația Kulturhaus își rezervă dreptul de a șterge de pe site acele opinii care contravin termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului sau pe care le consideră dăunătoare, sub orice formă, propriei imagini, partenerilor sau terților.

     Acest site este oferit în această formă fără alte garanții. Fundația Kulturhaus nu este și nu poate fi responsabilă pentru nepotriviri, indisponibilități sau alte defecte ale acestui site sau ale conținutului sau.

 

CONFIDENȚIALITATE ȘI DATE CU CARACTER PERSONAL:

     Fundația Kulturhaus se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale colectate care decurg sau în legătura cu actualii termeni și condiții, conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE, adoptat de Parlamentul European şi Consiliu în data de 27 aprilie 2016.

     Fundația Kulturhaus se obligă să nu facă publică adresa de e-mail a vizitatorilor care aleg să o comunice și să nu o dezvăluie unei terțe părți, dacă aceasta nu se află între partenerii agreați în mod expres, în afara cazului în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea și/sau procedurile judiciare.

     Fundația Kulturhaus nu răspunde de atacurile având ca scop furtul sau vandalismul și care ar putea conduce la dezvăluirea sau compromiterea datelor.

     Fundația Kulturhaus nu își asumă niciun fel de responsabilitate pentru situațiile în care utilizatorul își publică adresa sau orice alte date personale, din proprie inițiativă, într-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului.

     Site-ul foloseste „cookies” pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu conțin niciun fel de date personale ale utilizatorului și nu prezintă risc în cazul în care sunt interceptate de terțe părți. Daca browser-ul este configurat să nu le accepte, anumite pagini pot să nu funcționeze parțial sau în totalitate.

     Pentru mai multe detalii despre politica de confidențialitate a datelor, va rugam sa consultați si secțiunea “Politica de Confidențialitate“.