Sfanta Vineri Street
Sector 3, Bucharest

team@kulturhaus.ro

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Kulturhaus are garderobă?

DA! Îți poți lăsa hainele, rucsacul sau poșeta dar îți recomandăm să îți păstrezi bunurile de valoare aproape de tine întrucât nu suntem responsabili pentru obiectele pierdute în club. Garderoba este localizată în curtea interioară. Doar urmărește indicatoarele. Nimic mai simplu!

De unde pot achiziționa Jetoane Kulturhaus?

Jetoanele se pot achiziționa de la caseria plasată la intrarea în club. N-ai cum să le ratezi. Doar urmărește indicatoarele “Casierie”.  Un sfat prietenesc: cumpără din prima cât mai multe jetoane întrucât îți va fi destul de greu să îți mai cumperi când clubul se va aglomera.

Este permis fumatul în incinta clubului?

Clubul are un spațiu special destinat fumătorului în curtea interioară. Cu toate astea, fumatul este permis doar în cadrul acestui spațiu. Fumatul în interiorul clubului este interzis!

Unde este toaleta?

Toaleta este localizată în curtea interioară. Urmărește cu atenție indicatoarele

Jetoanele se pot returna?

Nu se pot returna însă le poți folosi în alte seri Kulturhaus.

Cu cine pot discuta dacă am o problemă?

Pentru orice problemă există soluții. Doar ia legătura cu unul dintre angajații noștri și spune-le povestea ta. Poartă mereu tricouri Kulturhaus deci nu ai cum să îi ratezi!

Am pierdut un obiect important în club? Ce pot face în cazul acesta

Cu toții știm senzația pierderii unui obiect important. Dacă ești in club  în momentul în care realizezi că ai pierdut ceva. Dacă realizezi a doua zi că ai pierdut ceva, nu ezita să ne trimiți un mesaj pe Facebook/Instagram/Whatsapp sau fii atent la platformele noastre de socializare întrucât anunțăm orice lucru pierdut și găsit.